Bygglovsritningar

Bygglov

 

Vi på Söderlyckan bygg hjälper dig att planera och rita ditt byggprojekt i vårt 3D arkitektritningsprogram. Vi tar fram bygglovshandlingar för ditt projekt som du sen kan skicka in till stadsbyggnadskontoret för ansökan om bygglov.

 

 

Vilka handlingar kan vi hjälpa till med?

 

Vi hjälper dig att ta fram allt som behövs för att söka bygglov:

- planritning

- fasadritning

- sektionsritningar

- situationsplan

- jag kan även ta fram 3D-bilder på husets fasad och interiör

 

Vi kan också hjälpa dig att ta fram handlingar som behövs till det tekniska samrådet:

- konstruktionsritningar (här samarbetar vi med duktiga konstruktörer)

- detaljsektioner

- energiberäkning

 

 

Vi hjälper dig att rita upp ditt drömhus

 

Har du en idé om hur du vill att ditt drömhus ska se ut och behöver hjälp att rita upp det? Genom vårt 3D-ritprogram kan vi lätt göra 3D-modeller och komma med förslag på lösningar. Genom programmet får vi en mycket bra överblick om hur det kommer att se ut när det blir färdigt. Vi kan lätt flytta väggar, ändra storlek på fönster och dörrar eller flytta dem för att få bäst funktion och samtidigt ett vackert uttryck på huset. Vi kan göra en solstudie i programmet för att se hur skuggorna faller på uteplatserna olika klockslag och årstider på året. Vi hjälper dig att prova olika lösningar före du slutligen bestämmer dig. Vi hjälper dig med allt från planeringen och arkitektritningen till bygglovsansökan.

 

 

Vi gör både ritningar för byggprojekt som ska utföras av Söderlyckan Byggs snickare men också för kunder som önskar anlita någon annan eller kanske bygga själva. 

 

 

Välkommen att höra av dig!